De Paști ar trebui să delectam cu minunata pască fără aluat, o pască delicioasă, rapida care satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Nu eram un fan înrăit al păștii însă de când mama a descoperit rețeta fara aluat, am inclus pasca pe lista deserturilor preferate. E musai de incercat, de gustat și de preparat😄. Sunt sigură că și cei care nu sunt prieteni cu pasca o vor iubi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un castron se amestecă ouăle, esența de vanilie și zahărul până când zahărul s-a topit. Se adaugă brânza și se încorporează bine in compoziție. Se adaugă untul și se amestecă bine până când toată compoziția devine omogenă. Se adaugă făina treptat și se amestecă, apoi se adaugă grișul tot treptată iar la urmă se adaugă stafidele.
Compoziția se răstoarnă intr-o formă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180°C pentru 40-50 de minute.
Forma se detașează abia după ce pasca s-a răcit complet.
Ingrediente
Indicații
Într-un castron se amestecă ouăle, esența de vanilie și zahărul până când zahărul s-a topit. Se adaugă brânza și se încorporează bine in compoziție. Se adaugă untul și se amestecă bine până când toată compoziția devine omogenă. Se adaugă făina treptat și se amestecă, apoi se adaugă grișul tot treptată iar la urmă se adaugă stafidele.
Compoziția se răstoarnă intr-o formă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180°C pentru 40-50 de minute.
Forma se detașează abia după ce pasca s-a răcit complet.