O reteta simpla, rapida și deliciosa. Este ideala pentru masa de Paști însă poate fi pregătita oricând.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecam cu telul ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana cand se topeste zaharul.
Peste oua punem branza de vaci si amestecam pana cand compozitia devine una omogena.
Adaugam untul (untul la temperatura camerei) si amestecam foarte bine.
Adaugam faina putin cate putin si cu miscari de jos in sus amestecam pana cand se incorporeaza. Acelasi lucru facem si cu grisul.
La final adaugam smantana si stafidele.
Într-o tavă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt se adaugă compoziția și se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detașează și pasca se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet.
Voila! Pasca e gata, numai buna de mancat!
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol amestecam cu telul ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana cand se topeste zaharul.
Peste oua punem branza de vaci si amestecam pana cand compozitia devine una omogena.
Adaugam untul (untul la temperatura camerei) si amestecam foarte bine.
Adaugam faina putin cate putin si cu miscari de jos in sus amestecam pana cand se incorporeaza. Acelasi lucru facem si cu grisul.
La final adaugam smantana si stafidele.
Într-o tavă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt se adaugă compoziția și se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detașează și pasca se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet.
Voila! Pasca e gata, numai buna de mancat!