fbpx

Pasca fara aluat

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

O reteta simpla, rapida și deliciosa. Este ideala pentru masa de Paști însă poate fi pregătita oricând.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire1 orăTimp Total1 oră 15 mins

Ingrediente:

 700 g branza dulce de vaci
 400 g smantana
 200 g zahar
 200 g unt
 200 g stafide
 6 oua mari
 4 faina
 4 gris
 1 sticluta esenta vanilie

Mod de preparare:

1

Intr-un bol amestecam cu telul ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana cand se topeste zaharul.

2

Peste oua punem branza de vaci si amestecam pana cand compozitia devine una omogena.

3

Adaugam untul (untul la temperatura camerei) si amestecam foarte bine.

4

Adaugam faina putin cate putin si cu miscari de jos in sus amestecam pana cand se incorporeaza. Acelasi lucru facem si cu grisul.

5

La final adaugam smantana si stafidele.

6

Într-o tavă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt se adaugă compoziția și se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detașează și pasca se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet.

7

Voila! Pasca e gata, numai buna de mancat!

Ingrediente

 700 g branza dulce de vaci
 400 g smantana
 200 g zahar
 200 g unt
 200 g stafide
 6 oua mari
 4 faina
 4 gris
 1 sticluta esenta vanilie

Direcții

1

Intr-un bol amestecam cu telul ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana cand se topeste zaharul.

2

Peste oua punem branza de vaci si amestecam pana cand compozitia devine una omogena.

3

Adaugam untul (untul la temperatura camerei) si amestecam foarte bine.

4

Adaugam faina putin cate putin si cu miscari de jos in sus amestecam pana cand se incorporeaza. Acelasi lucru facem si cu grisul.

5

La final adaugam smantana si stafidele.

6

Într-o tavă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt se adaugă compoziția și se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detașează și pasca se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet.

7

Voila! Pasca e gata, numai buna de mancat!

Pasca fara aluat