Dacă vă place pasca și iubiți ciocolata, acesta este un desert ideal pentru voi. Este simplu, rapid și delicios. Este ideal pentru masa de Paști, însă poate fi pregătit oricând.
![](https://icooking.ro/wp-content/uploads/cooked/images/recipes/recipe_7478.jpg)
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol încăpător se adaugă brânza și zahărul și se amestecă până când zahărul s-a topit. În continuare se adaugă ouăle și se amestecă până când compoziția devine omogenă. Se adaugă smântâna, grișul și amidonul și se amestecă până se obține o compoziție omogenă.
Ciocolata se topește la baie de abur. După ce s-a topit, se adaugă peste compoziție și se amestecă până când toate ingredientele sunt omogenizate.
Într-o tavă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt se adaugă compoziția și se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detașează și pasca se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet. Puteți decora pasca cu ouă de ciocolată sau iepurași de ciocolată.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol încăpător se adaugă brânza și zahărul și se amestecă până când zahărul s-a topit. În continuare se adaugă ouăle și se amestecă până când compoziția devine omogenă. Se adaugă smântâna, grișul și amidonul și se amestecă până se obține o compoziție omogenă.
Ciocolata se topește la baie de abur. După ce s-a topit, se adaugă peste compoziție și se amestecă până când toate ingredientele sunt omogenizate.
Într-o tavă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt se adaugă compoziția și se coace la 160°C pentru 40-50 de minute. Inelul se detașează și pasca se scoate din tava abia după ce s-a răcit complet. Puteți decora pasca cu ouă de ciocolată sau iepurași de ciocolată.