Un desert specific Pastelui.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam branza cu smantana, stafidele, grisul, zaharul vanilat, zaharul si un varf de lingurita de sare.
Amestecam putin, apoi adaugam ouale. Continuam sa amestecam totul, pana obtinem o consistenta uniforma.
Pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt sau o ungeti cu unt si o tapetati cu faina.
Rasturnam compozitia in forma de copt. Punem tava la cuptor la o temperatura de 160-170˚C, timp de 30-40 de minute.
Se lasa la racit in forma, apoi se scoate.
Ingrediente
Indicații
Amestecam branza cu smantana, stafidele, grisul, zaharul vanilat, zaharul si un varf de lingurita de sare.
Amestecam putin, apoi adaugam ouale. Continuam sa amestecam totul, pana obtinem o consistenta uniforma.
Pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt sau o ungeti cu unt si o tapetati cu faina.
Rasturnam compozitia in forma de copt. Punem tava la cuptor la o temperatura de 160-170˚C, timp de 30-40 de minute.
Se lasa la racit in forma, apoi se scoate.