Pască fără aluat, cu stafide

Autorfoodandtravel07
DificultateÎncepător

Un desert specific Pastelui.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 600 gr branza dulce de vaci
 5 oua
 100 gr smantana
 200 gr zahar
 un praf de sare
 100 gr stafide
 1 tbsp gris
 2 fl oz zahar vanilat

Mod de preparare:

1

Amestecam branza cu smantana, stafidele, grisul, zaharul vanilat, zaharul si un varf de lingurita de sare.

2

Amestecam putin, apoi adaugam ouale. Continuam sa amestecam totul, pana obtinem o consistenta uniforma.

3

Pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt sau o ungeti cu unt si o tapetati cu faina.

4

Rasturnam compozitia in forma de copt. Punem tava la cuptor la o temperatura de 160-170˚C, timp de 30-40 de minute.

5

Se lasa la racit in forma, apoi se scoate.

Ingrediente

 600 gr branza dulce de vaci
 5 oua
 100 gr smantana
 200 gr zahar
 un praf de sare
 100 gr stafide
 1 tbsp gris
 2 fl oz zahar vanilat

Indicații

1

Amestecam branza cu smantana, stafidele, grisul, zaharul vanilat, zaharul si un varf de lingurita de sare.

2

Amestecam putin, apoi adaugam ouale. Continuam sa amestecam totul, pana obtinem o consistenta uniforma.

3

Pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt sau o ungeti cu unt si o tapetati cu faina.

4

Rasturnam compozitia in forma de copt. Punem tava la cuptor la o temperatura de 160-170˚C, timp de 30-40 de minute.

5

Se lasa la racit in forma, apoi se scoate.

Note

Pască fără aluat, cu stafide