fbpx

Pască fără aluat, cu stafide

Autorfoodandtravel07
DificultateÎncepător

Un desert specific Pastelui.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 600 g branza dulce de vaci
 5 oua
 100 g smantana
 200 g zahar
 un praf de sare
 100 g stafide
 1 linguri(ă) gris
 2 fl oz zahar vanilat

Mod de preparare:

1

Amestecam branza cu smantana, stafidele, grisul, zaharul vanilat, zaharul si un varf de lingurita de sare.

2

Amestecam putin, apoi adaugam ouale. Continuam sa amestecam totul, pana obtinem o consistenta uniforma.

3

Pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt sau o ungeti cu unt si o tapetati cu faina.

4

Rasturnam compozitia in forma de copt. Punem tava la cuptor la o temperatura de 160-170˚C, timp de 30-40 de minute.

5

Se lasa la racit in forma, apoi se scoate.

Ingrediente

 600 g branza dulce de vaci
 5 oua
 100 g smantana
 200 g zahar
 un praf de sare
 100 g stafide
 1 linguri(ă) gris
 2 fl oz zahar vanilat

Direcții

1

Amestecam branza cu smantana, stafidele, grisul, zaharul vanilat, zaharul si un varf de lingurita de sare.

2

Amestecam putin, apoi adaugam ouale. Continuam sa amestecam totul, pana obtinem o consistenta uniforma.

3

Pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt sau o ungeti cu unt si o tapetati cu faina.

4

Rasturnam compozitia in forma de copt. Punem tava la cuptor la o temperatura de 160-170˚C, timp de 30-40 de minute.

5

Se lasa la racit in forma, apoi se scoate.

Pască fără aluat, cu stafide