fbpx

Pască fără aluat

AutorAndra
DificultateÎncepător

De Paști ar trebui să delectam cu minunata pască fără aluat, o pască delicioasă, rapida care satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Nu eram un fan înrăit al păștii însă de când mama a descoperit rețeta fara aluat, am inclus pasca pe lista deserturilor preferate. E musai de incercat, de gustat și de preparat😄. Sunt sigură că și cei care nu sunt prieteni cu pasca o vor iubi.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire50 minsTimp Total1 oră 5 mins

Ingrediente:

 700 g brânză de vaci
 400 g smântână
 200 g unt la temperatura camerei
 150 g zahăr
 6 ouă
 4 făină
 4 griș
 200 g stafide
 esență de vanilie
 opțional ouă de ciocolată pentru decor

Mod de preparare:

1

Într-un castron se amestecă ouăle, esența de vanilie și zahărul până când zahărul s-a topit. Se adaugă brânza și se încorporează bine in compoziție. Se adaugă untul și se amestecă bine până când toată compoziția devine omogenă. Se adaugă făina treptat și se amestecă, apoi se adaugă grișul tot treptată iar la urmă se adaugă stafidele.

2

Compoziția se răstoarnă intr-o formă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180°C pentru 40-50 de minute.
Forma se detașează abia după ce pasca s-a răcit complet.

Ingrediente

 700 g brânză de vaci
 400 g smântână
 200 g unt la temperatura camerei
 150 g zahăr
 6 ouă
 4 făină
 4 griș
 200 g stafide
 esență de vanilie
 opțional ouă de ciocolată pentru decor

Direcții

1

Într-un castron se amestecă ouăle, esența de vanilie și zahărul până când zahărul s-a topit. Se adaugă brânza și se încorporează bine in compoziție. Se adaugă untul și se amestecă bine până când toată compoziția devine omogenă. Se adaugă făina treptat și se amestecă, apoi se adaugă grișul tot treptată iar la urmă se adaugă stafidele.

2

Compoziția se răstoarnă intr-o formă cu inel detașabil tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180°C pentru 40-50 de minute.
Forma se detașează abia după ce pasca s-a răcit complet.

Pască fără aluat