Pasca rapida fara blat cu stafide si branza dulce.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru inceput se bat cu mixerul ouale cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o spuma din ele.
Dupa aceea se adauga branza dulce de vaci si smantana si se amesteca bine.
Dupa ce ingredientele de mai sus au fost amestecate la viteza mica si compozitia e omogena adaugam coaja de lamaie/portocala, esenta de vanilie si sucul de lamaie/portocala si se omogenizeaza si acestea.
Apoi in faina adaugam praful de copt si le amestecam pe cele doua, ulterior incorporam in compozitia de mai sus usor usor, pe rand cate o lingura.
Daca si faina cu praful de copt au fost incorporate complet, adaugam treptat si grisul cate o lingura si mixam la viteza mica.
La final adaugam stafidele si le incorporam cu o spatula. Toata compozitia o punem la cuptor intr-o tava de 24 de centimetri in diametru tapetata cu hartie de copt. Eu am preferat o tava rotunda cu fund detasabil. Se lasa in cuptor electric aproximativ 60 de minute sau pana cand se rumeneste frumos.
Ingrediente
Indicații
Pentru inceput se bat cu mixerul ouale cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o spuma din ele.
Dupa aceea se adauga branza dulce de vaci si smantana si se amesteca bine.
Dupa ce ingredientele de mai sus au fost amestecate la viteza mica si compozitia e omogena adaugam coaja de lamaie/portocala, esenta de vanilie si sucul de lamaie/portocala si se omogenizeaza si acestea.
Apoi in faina adaugam praful de copt si le amestecam pe cele doua, ulterior incorporam in compozitia de mai sus usor usor, pe rand cate o lingura.
Daca si faina cu praful de copt au fost incorporate complet, adaugam treptat si grisul cate o lingura si mixam la viteza mica.
La final adaugam stafidele si le incorporam cu o spatula. Toata compozitia o punem la cuptor intr-o tava de 24 de centimetri in diametru tapetata cu hartie de copt. Eu am preferat o tava rotunda cu fund detasabil. Se lasa in cuptor electric aproximativ 60 de minute sau pana cand se rumeneste frumos.