Pastă tartinabilă de conopidă

AutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Am făcut o pasiune pentru pastele tartinabile care se prepară rapid și sunt și sățioase. Ultima dintre ele a fost aceasta cu conopidă.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 200 gr Conopidă
 1 Avocado
 Zeamă de lămâie (după gust)
 Fulgi de drojdie inactivă (după gust)
 Sare
 2 linguri Ulei de avocado

Mod de preparare:

1

Se rupe conopida în buchețele, se spală bine și se lasă la scurs.

2

Se decojește avocado.
Se adaugă buchețelele de conopidă crudă în vasul blenderului vertical, împreună cu avocado, zeama de lămâie, uleiul de avocado, fulgii de drojdie inactivă și sarea (dacă alegeți să o folosiți) și se pulsează până se obține o consistență cremoasă.

3

Merge de minune servită pe pâine atât la micul dejun, cât și ca gustare sau cină lejeră.

Ingrediente

 200 gr Conopidă
 1 Avocado
 Zeamă de lămâie (după gust)
 Fulgi de drojdie inactivă (după gust)
 Sare
 2 linguri Ulei de avocado

Indicații

1

Se rupe conopida în buchețele, se spală bine și se lasă la scurs.

2

Se decojește avocado.
Se adaugă buchețelele de conopidă crudă în vasul blenderului vertical, împreună cu avocado, zeama de lămâie, uleiul de avocado, fulgii de drojdie inactivă și sarea (dacă alegeți să o folosiți) și se pulsează până se obține o consistență cremoasă.

3

Merge de minune servită pe pâine atât la micul dejun, cât și ca gustare sau cină lejeră.

Note

Pastă tartinabilă de conopidă