Pastai in sos rumenit cu usturoi

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

O reteta de pastai delicioasa!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 300 gr pastai galbene
 50 gr unt
 4 catei usturoi
 2 linguri iaurt
 sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

1

Intr-o oala punem la fiert pastaile si le tinem pe foc 20 de minute.

2

Dupa ce s-au fiert, le scurgem si le punem deoparte.

3

Intr-o tigaie incinsa punem untul si il rumenim.

4

Dupa 5 minute, dupa ce s-a rumenit untul adaugam usturoiul pisat si il tinem pe foc 1 minut.

5

Adaugam pastaile si amestecam bine. Adaugam sare si piper.

6

Dupa 5 minute, adaugam iaurtul si amestecam. Mai tinem pe foc 2 minute si inchidem.

Ingrediente

 300 gr pastai galbene
 50 gr unt
 4 catei usturoi
 2 linguri iaurt
 sare si piper dupa gust

Indicații

1

Intr-o oala punem la fiert pastaile si le tinem pe foc 20 de minute.

2

Dupa ce s-au fiert, le scurgem si le punem deoparte.

3

Intr-o tigaie incinsa punem untul si il rumenim.

4

Dupa 5 minute, dupa ce s-a rumenit untul adaugam usturoiul pisat si il tinem pe foc 1 minut.

5

Adaugam pastaile si amestecam bine. Adaugam sare si piper.

6

Dupa 5 minute, adaugam iaurtul si amestecam. Mai tinem pe foc 2 minute si inchidem.

Note

Pastai in sos rumenit cu usturoi