fbpx

PASTE AL FORNO ÎN SOS ROȘU CU MUSCHI FILE ȘI CIUPERCI

Autorroxenneskitchen
DificultateÎncepător

Hello!
Astăzi am să vă scriu despre faimoasa mea rețetă de "Paste al Forno" by Roxenne`s Kitchen. 🙂
Știu că pastele normale se fac cu penne, dar mie îmi place să le fac doar cu Fusili (Spirale cum le spun )
Rețeta este furată de la o prietenă veche de-a mea de foarte mulți ani, respectiv 7-8 ani, dar îmi place să o fac în mod repetat, fără să schimb ceva la ea. Sunt pur și simplu delicioase.
Să punem pe hârtie următoarele ingrediente pentru a face cea mai bună porție de paste :

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire35 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 1 pungă paste spirale/fusili
 300 g muschi file/cotlet haiducesc
 7 ciuperci proaspete
 4 căței de usturoi
 1 l suc de roșii (eu îl folosesc pe cel de la Fruttia)
 1 rotiță cașcaval
 50 g unt

Mod de preparare:

1

Punem pe foc un recipient încăpător pentru paste cu apă și 1 linguriță de ulei până apa fierbe. După ce a început sa fiarba, punem pastele la fiert. Undeva in jur de 8 minute, sa nu fie nici prea fierte deoarece se vor rupe. Cel mai bine le verificati, mie nu imi plac nici "al dente", cumva potrivite pentru voi. 🙂

2

Pana se fierb pastele, taiem muschiul file cubulete. Intr-un wok sau tigaie normala, punem untul cu usturoiul pisat si adaugam muschiul cu ciupercile. Adaugam condimentele si le tragem in tigaie bine bine. Adaugam sucul de rosii si lasam pana da in clocot.

3

Aranjam pastele frumos intr-o tava si adaugam putin cascaval. Turnam continutul ce tocmai l-am facut peste paste, amestecam usor fara sa rupem pastele si punem cascavalul (dat prin razatoare) pe deasupra apoi bagam la cuptor undeva la 10-15 min.
Ca sa nu mai salivati la pastele mele, va invit si pe voi sa faceti o portie si sa imi scrieti cum au iesit.

Roxenne va ureaza o zi frumoasa !

Ingrediente

 1 pungă paste spirale/fusili
 300 g muschi file/cotlet haiducesc
 7 ciuperci proaspete
 4 căței de usturoi
 1 l suc de roșii (eu îl folosesc pe cel de la Fruttia)
 1 rotiță cașcaval
 50 g unt

Direcții

1

Punem pe foc un recipient încăpător pentru paste cu apă și 1 linguriță de ulei până apa fierbe. După ce a început sa fiarba, punem pastele la fiert. Undeva in jur de 8 minute, sa nu fie nici prea fierte deoarece se vor rupe. Cel mai bine le verificati, mie nu imi plac nici "al dente", cumva potrivite pentru voi. 🙂

2

Pana se fierb pastele, taiem muschiul file cubulete. Intr-un wok sau tigaie normala, punem untul cu usturoiul pisat si adaugam muschiul cu ciupercile. Adaugam condimentele si le tragem in tigaie bine bine. Adaugam sucul de rosii si lasam pana da in clocot.

3

Aranjam pastele frumos intr-o tava si adaugam putin cascaval. Turnam continutul ce tocmai l-am facut peste paste, amestecam usor fara sa rupem pastele si punem cascavalul (dat prin razatoare) pe deasupra apoi bagam la cuptor undeva la 10-15 min.
Ca sa nu mai salivati la pastele mele, va invit si pe voi sa faceti o portie si sa imi scrieti cum au iesit.

Roxenne va ureaza o zi frumoasa !

PASTE AL FORNO ÎN SOS ROȘU CU MUSCHI FILE ȘI CIUPERCI