Paste carbonara clasice

AutorBucătăreală de plictiseală
DificultateÎncepător

Paste carbonara cremoase si delicioase.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 1 ceapa
 200 gr bacon
 3 catei usturoi
 200 gr smantana
 150 ml lapte
 3 galbenusuri
 250 gr spaghette
 1 tbsp faina
 sare
 piper
 oregano
 praf de usturoi

Mod de preparare:

1

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.

2

Se caleste ceapa, apoi se adauga si baconul.

3

Separat, intr-un bol se amesteca smantana, laptele, sarea, piperul, oregano, praful de usturoi si faina. La sfarsit se adauga galbenusurile si se amesteca cu un tel.

4

Se adauga amestecul peste ceapa si bacon si se lasa pe foc pana cand ajunge in punctul de fierbere si sosul se ingroasa.

5

Inainte de a opri focul se adauga usturoiul tocat marunt.

6

Se amesteca sosul cu spaghetele si se servesc cu parmezan ras.

Ingrediente

 1 ceapa
 200 gr bacon
 3 catei usturoi
 200 gr smantana
 150 ml lapte
 3 galbenusuri
 250 gr spaghette
 1 tbsp faina
 sare
 piper
 oregano
 praf de usturoi

Indicații

1

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj.

2

Se caleste ceapa, apoi se adauga si baconul.

3

Separat, intr-un bol se amesteca smantana, laptele, sarea, piperul, oregano, praful de usturoi si faina. La sfarsit se adauga galbenusurile si se amesteca cu un tel.

4

Se adauga amestecul peste ceapa si bacon si se lasa pe foc pana cand ajunge in punctul de fierbere si sosul se ingroasa.

5

Inainte de a opri focul se adauga usturoiul tocat marunt.

6

Se amesteca sosul cu spaghetele si se servesc cu parmezan ras.

Note

Paste carbonara clasice