Eu ca persoana, ador toate combinatiile de paste ce nu contin carne, asa ca va propun aceasta reteta de paste cu ciuperci cu o textura foarte cremoasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa cu sare.
intr-o tigaie topim untul impreuna cu uleiul de masline la foc mediu, dupa care adaugam ciupercile taiate si le gatim pentru 5 minute. Urmeaza sa adăugam usturoi, sare, piper, cimbru si mai gatim totul pentru 2 minute.
Adaugam peste ciuperci vinul si lasam la foc mare pana cand vinul se evaporă, dupa care adaugam smantana de gatit, parmezanul si lasam 3 minute la fiert la foc mic. Se mai adauga sare dupa gust.
Se adauga pastele fierte peste sosul de ciuperci, impreuna cu putina apa de la paste. Se serveste cu extra parmezan deasupra.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele in apa cu sare.
intr-o tigaie topim untul impreuna cu uleiul de masline la foc mediu, dupa care adaugam ciupercile taiate si le gatim pentru 5 minute. Urmeaza sa adăugam usturoi, sare, piper, cimbru si mai gatim totul pentru 2 minute.
Adaugam peste ciuperci vinul si lasam la foc mare pana cand vinul se evaporă, dupa care adaugam smantana de gatit, parmezanul si lasam 3 minute la fiert la foc mic. Se mai adauga sare dupa gust.
Se adauga pastele fierte peste sosul de ciuperci, impreuna cu putina apa de la paste. Se serveste cu extra parmezan deasupra.