Paste cu ciuperci și sos alb

AutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Trebuie să încercați și voi aceste paste, mai ales dacă sunteți fani paste.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 120 gr Paste artizanale
 6 Ciuperci
 20 gr Unt
 2 Căței de usturoi
 5 tbsp Smântână
 20 gr Cașcaval

Mod de preparare:

1

Am pus pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj.

2

Între timp am curățat, spălat și feliat ciupercile. Am pus untul și cățeii de usturoi într-o tigaie.
Am adăugat ciupercile feliate și le-am tinut pe foc până s-au înmuiat, iar lichidul rezultat s-a evaporat.
Am adăugat peste ele smântâna, dar înainte am scos cățeii de usturoi și am mai lăsat la foc mic circa 2 minute.

3

Am adăugat pastele, care au mai stat pe foc 1 minut pentru a se întrepătrunde aromele. Am presărat cașcaval ras și am servit cu poftă!

Ingrediente

 120 gr Paste artizanale
 6 Ciuperci
 20 gr Unt
 2 Căței de usturoi
 5 tbsp Smântână
 20 gr Cașcaval

Indicații

1

Am pus pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj.

2

Între timp am curățat, spălat și feliat ciupercile. Am pus untul și cățeii de usturoi într-o tigaie.
Am adăugat ciupercile feliate și le-am tinut pe foc până s-au înmuiat, iar lichidul rezultat s-a evaporat.
Am adăugat peste ele smântâna, dar înainte am scos cățeii de usturoi și am mai lăsat la foc mic circa 2 minute.

3

Am adăugat pastele, care au mai stat pe foc 1 minut pentru a se întrepătrunde aromele. Am presărat cașcaval ras și am servit cu poftă!

Note

Paste cu ciuperci și sos alb