Paste de post/vegetariene cu ciuperci, zucchini și sos de roșii
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert într-o cantitate suficientă de apă cu puțină sare.
Se spală ciupercile și 1/2 zucchini și se taie în cubulețe mici.
Se pune la încins uleiul de măsline cu cei 3 căței de usturoi tocați mărunt, peste care se adaugă ciupercile și zucchini, se sărează după gust.
Când zucchini începe să se înmoaie se adaugă sosul de roșii și se lasă la foc mic până începe să se îngroașe sosul.
Când pastele sunt aproape gata se adaugă peste sosul de paste, se adaugă oregano, se amestecă și se mai lasă la fiert câteva minute.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Pastele se pun la fiert într-o cantitate suficientă de apă cu puțină sare.
Se spală ciupercile și 1/2 zucchini și se taie în cubulețe mici.
Se pune la încins uleiul de măsline cu cei 3 căței de usturoi tocați mărunt, peste care se adaugă ciupercile și zucchini, se sărează după gust.
Când zucchini începe să se înmoaie se adaugă sosul de roșii și se lasă la foc mic până începe să se îngroașe sosul.
Când pastele sunt aproape gata se adaugă peste sosul de paste, se adaugă oregano, se amestecă și se mai lasă la fiert câteva minute.
Poftă bună!