fbpx

Paste cu ciuperci și zucchini

AutorNutriSquare
DificultateÎncepător

Paste de post/vegetariene cu ciuperci, zucchini și sos de roșii

ShareSalvează
Produce2 PorțiiTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 10 - 12 Ciuperci champignon proaspete
 ½ Zucchini
 300 g Sos de roșii
 120 g Paste
 3 Căței usturoi
 1 linguri(ă) Ulei de măsline
 Sare, oregano

Mod de preparare:

1

Pastele se pun la fiert într-o cantitate suficientă de apă cu puțină sare.

2

Se spală ciupercile și 1/2 zucchini și se taie în cubulețe mici.

3

Se pune la încins uleiul de măsline cu cei 3 căței de usturoi tocați mărunt, peste care se adaugă ciupercile și zucchini, se sărează după gust.

4

Când zucchini începe să se înmoaie se adaugă sosul de roșii și se lasă la foc mic până începe să se îngroașe sosul.

5

Când pastele sunt aproape gata se adaugă peste sosul de paste, se adaugă oregano, se amestecă și se mai lasă la fiert câteva minute.

Poftă bună!

Ingrediente

 10 - 12 Ciuperci champignon proaspete
 ½ Zucchini
 300 g Sos de roșii
 120 g Paste
 3 Căței usturoi
 1 linguri(ă) Ulei de măsline
 Sare, oregano

Direcții

1

Pastele se pun la fiert într-o cantitate suficientă de apă cu puțină sare.

2

Se spală ciupercile și 1/2 zucchini și se taie în cubulețe mici.

3

Se pune la încins uleiul de măsline cu cei 3 căței de usturoi tocați mărunt, peste care se adaugă ciupercile și zucchini, se sărează după gust.

4

Când zucchini începe să se înmoaie se adaugă sosul de roșii și se lasă la foc mic până începe să se îngroașe sosul.

5

Când pastele sunt aproape gata se adaugă peste sosul de paste, se adaugă oregano, se amestecă și se mai lasă la fiert câteva minute.

Poftă bună!

Paste cu ciuperci și zucchini