Paste delicioase cu creveți și sos de roșii
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert într-o cantitate generoasă de apă cu puțină sare.
Se toacă usturoiul și se pune într-o tigaie la călit împreună cu uleiul de măsline și unt.
Creveții se spală bine, se lasă la scurs și se adaugă în tigaie împreună cu câteva frunze de busuioc proaspăt și sare după gust. (Dacă nu aveți busuioc proaspăt adăugați busioc uscat la sfârșit)
După aprox 10 minute se adaugă sosul de roșii și se lasă pe foc mic. Când pastele sunt aproape gata se adaugă peste sosul format și se mai lasă la fiert câteva minute. Dacă sosul este prea gros adăugați câteva linguri de apă în care au fiert pastele până ajungeți la consistența dorită.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se pun pastele la fiert într-o cantitate generoasă de apă cu puțină sare.
Se toacă usturoiul și se pune într-o tigaie la călit împreună cu uleiul de măsline și unt.
Creveții se spală bine, se lasă la scurs și se adaugă în tigaie împreună cu câteva frunze de busuioc proaspăt și sare după gust. (Dacă nu aveți busuioc proaspăt adăugați busioc uscat la sfârșit)
După aprox 10 minute se adaugă sosul de roșii și se lasă pe foc mic. Când pastele sunt aproape gata se adaugă peste sosul format și se mai lasă la fiert câteva minute. Dacă sosul este prea gros adăugați câteva linguri de apă în care au fiert pastele până ajungeți la consistența dorită.
Poftă bună!