O reteta simpla pentru iubitorii de paste cu creveti
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert cu 500 ml apa. Dupa ce s-au inmuiat, le scurgeti si le introduceti in baie de apa rece, pentru a stopa procesul de fierbere.
Se taie usturoiul marunt sau, dupa preferinta, si se da pe razatoare. Se caleste cu putin unt apoi se adauga crevetii. Aveti grija cu acestia, deoarece nu se lasa in tigaie mai mult de 2 minute pe fiecare parte.
In momentul in care ati terminat prepararea crevetilor, ii scoateti din tigaie. Peste usturoiul ramas, adaugati smantana impreuna cu sare si piper si le lasati 5 minute la foc mic.
Peste sosul proaspat creat, adaugati crevetii si pastele si amestecati usor cu o lingura de lemn.
Presarati din abundenta busuioc proaspat pentru a obtine o aroma speciala.
Ingrediente
Indicații
Pastele se pun la fiert cu 500 ml apa. Dupa ce s-au inmuiat, le scurgeti si le introduceti in baie de apa rece, pentru a stopa procesul de fierbere.
Se taie usturoiul marunt sau, dupa preferinta, si se da pe razatoare. Se caleste cu putin unt apoi se adauga crevetii. Aveti grija cu acestia, deoarece nu se lasa in tigaie mai mult de 2 minute pe fiecare parte.
In momentul in care ati terminat prepararea crevetilor, ii scoateti din tigaie. Peste usturoiul ramas, adaugati smantana impreuna cu sare si piper si le lasati 5 minute la foc mic.
Peste sosul proaspat creat, adaugati crevetii si pastele si amestecati usor cu o lingura de lemn.
Presarati din abundenta busuioc proaspat pentru a obtine o aroma speciala.