Paste cu creveți

AutorNutriSquare
DificultateÎncepător

Paste delicioase cu creveți și sos de roșii

ShareSalvează
Randamente2 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 250 gr Creveți
 120 gr Paste
 300 gr Sos de roșii
 2 Căței usturoi
 10 gr Unt
 1 tbsp Ulei de măsline
 Sare, busuioc

Mod de preparare:

1

Se pun pastele la fiert într-o cantitate generoasă de apă cu puțină sare.

2

Se toacă usturoiul și se pune într-o tigaie la călit împreună cu uleiul de măsline și unt.

3

Creveții se spală bine, se lasă la scurs și se adaugă în tigaie împreună cu câteva frunze de busuioc proaspăt și sare după gust. (Dacă nu aveți busuioc proaspăt adăugați busioc uscat la sfârșit)

4

După aprox 10 minute se adaugă sosul de roșii și se lasă pe foc mic. Când pastele sunt aproape gata se adaugă peste sosul format și se mai lasă la fiert câteva minute. Dacă sosul este prea gros adăugați câteva linguri de apă în care au fiert pastele până ajungeți la consistența dorită.

Poftă bună!

Ingrediente

 250 gr Creveți
 120 gr Paste
 300 gr Sos de roșii
 2 Căței usturoi
 10 gr Unt
 1 tbsp Ulei de măsline
 Sare, busuioc

Indicații

1

Se pun pastele la fiert într-o cantitate generoasă de apă cu puțină sare.

2

Se toacă usturoiul și se pune într-o tigaie la călit împreună cu uleiul de măsline și unt.

3

Creveții se spală bine, se lasă la scurs și se adaugă în tigaie împreună cu câteva frunze de busuioc proaspăt și sare după gust. (Dacă nu aveți busuioc proaspăt adăugați busioc uscat la sfârșit)

4

După aprox 10 minute se adaugă sosul de roșii și se lasă pe foc mic. Când pastele sunt aproape gata se adaugă peste sosul format și se mai lasă la fiert câteva minute. Dacă sosul este prea gros adăugați câteva linguri de apă în care au fiert pastele până ajungeți la consistența dorită.

Poftă bună!

Paste cu creveți