Simplu, mult și gustos!
Ingrediente:
Mod de preparare:
In primul rând, punem pastele la fiert și începem sa tăiem legumele. Totodată, pregătim tigaia și începem sa călim ceapa, după ce a prins culoare aurie, adăugăm morcovii, ardeii și roșia. Le amestecam pana acestea devin moi.
După ce am terminat cu legumele, adăugăm carnea tocată peste și lăsăm sa prindă culoare, amestecând, cca. 10 minute.
După ce am scos pastele de la fiert, păstram o cană de apa in care acestea au fiert, le lăsam la scurs și între timp punem sosul de tomate peste carne și legume.
După ce compoziția devine mai solidă, adăugăm brânza si jumătate de cana de apa salvata de la paste și mai lăsam 5 minute la foc mic.
Cealaltă jumătate o punem peste paste și amestecam.
Apoi, turnam compoziția peste paste și servim.
Ingrediente
Indicații
In primul rând, punem pastele la fiert și începem sa tăiem legumele. Totodată, pregătim tigaia și începem sa călim ceapa, după ce a prins culoare aurie, adăugăm morcovii, ardeii și roșia. Le amestecam pana acestea devin moi.
După ce am terminat cu legumele, adăugăm carnea tocată peste și lăsăm sa prindă culoare, amestecând, cca. 10 minute.
După ce am scos pastele de la fiert, păstram o cană de apa in care acestea au fiert, le lăsam la scurs și între timp punem sosul de tomate peste carne și legume.
După ce compoziția devine mai solidă, adăugăm brânza si jumătate de cana de apa salvata de la paste și mai lăsam 5 minute la foc mic.
Cealaltă jumătate o punem peste paste și amestecam.
Apoi, turnam compoziția peste paste și servim.