Este o rețetă perfecta pentru perioada postului
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj
Se taie ceapa cubulețe și se adaugă în tigaie cu 2 linguri de ulei incins. Cand ceapa s-a înmuiat se adaugă ardeiul, roșiile, morcovul ras și ciupercile.
Când s-au gătit și restul legumelor se adaugă 2 linguri de bulion și 500 de ml de apa unde au fiert pastele. Se adaugă sare și piper după gust
Se amesteca pastele cu sosul obținut.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj
Se taie ceapa cubulețe și se adaugă în tigaie cu 2 linguri de ulei incins. Cand ceapa s-a înmuiat se adaugă ardeiul, roșiile, morcovul ras și ciupercile.
Când s-au gătit și restul legumelor se adaugă 2 linguri de bulion și 500 de ml de apa unde au fiert pastele. Se adaugă sare și piper după gust
Se amesteca pastele cu sosul obținut.