Pentru iubitorii de paste, propun o reteta cu sos pesto si rosii cherry proaspete de sezon.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala fierbem pastele pana acestea sunt gatite.
Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu si adaugam rosile cherry taiate in jumatate, usturoiul maruntit, sarea, piperul si zeama de lamaie si gatim totul pentru 3-4 minute .
Pastram putin din apa in care au fiert pastele, dupa care strecuram pastele si le adaugam peste sosul de rosii cherry si amestecam totul foarte bine.
In final adaugam pestoul de busuioc, parmezanul si putin din apa salvata de la paste si amestecam pana devine un sos cremos.
Servim cu alune prajite deasupra.
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala fierbem pastele pana acestea sunt gatite.
Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu si adaugam rosile cherry taiate in jumatate, usturoiul maruntit, sarea, piperul si zeama de lamaie si gatim totul pentru 3-4 minute .
Pastram putin din apa in care au fiert pastele, dupa care strecuram pastele si le adaugam peste sosul de rosii cherry si amestecam totul foarte bine.
In final adaugam pestoul de busuioc, parmezanul si putin din apa salvata de la paste si amestecam pana devine un sos cremos.
Servim cu alune prajite deasupra.