Paste cu Pesto si rosii.

AutorTeoDora
DificultateÎncepător

Reteta simpla si cu um gust de primăvara

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total40 minute

Ingrediente:

Pesto
 300 gr Paste spaghetti
 200 gr Busuioc
 ½ Cățel usturoi
 4 Ulei măsline
 Sare , piper
 3 Parmezan
 2 Muguri pin sau nuci
 5 Rosii mici

Mod de preparare:

1

Se pune apă la fiert, se adaugă sare şi se fierb pastele. Se opreşte puţină apă în care s-au fiert pastele.

2

Într-un vas de mixer se adaugă frunzele de busuioc, uleiul, usturoiul şi sâmburii de pin şi se toacă mărunt cu mixerul de tocat. Se adaugă apoi parmezanul şi piperul şi se amestecă bine din nou cu mixerul. Se potriveşte cu sare doar la sfârşit, deoarece parmezanul este destul de sărat.

3

Se adaugă roșiile.

4

După ce s-au fiert pastele se storc de apă şi se amestecă cu pesto-ul. Se poate adăuga puţină apă în care s-au fiert pastele pentru mai multă cremozitate.

Ingrediente

Pesto
 300 gr Paste spaghetti
 200 gr Busuioc
 ½ Cățel usturoi
 4 Ulei măsline
 Sare , piper
 3 Parmezan
 2 Muguri pin sau nuci
 5 Rosii mici

Indicații

1

Se pune apă la fiert, se adaugă sare şi se fierb pastele. Se opreşte puţină apă în care s-au fiert pastele.

2

Într-un vas de mixer se adaugă frunzele de busuioc, uleiul, usturoiul şi sâmburii de pin şi se toacă mărunt cu mixerul de tocat. Se adaugă apoi parmezanul şi piperul şi se amestecă bine din nou cu mixerul. Se potriveşte cu sare doar la sfârşit, deoarece parmezanul este destul de sărat.

3

Se adaugă roșiile.

4

După ce s-au fiert pastele se storc de apă şi se amestecă cu pesto-ul. Se poate adăuga puţină apă în care s-au fiert pastele pentru mai multă cremozitate.

Note

Paste cu Pesto si rosii.