Ne plac tare mult pastele artizanale, iar de data aceasta lășcuțele au fost vedetă în preparatul de mai jos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru început am gătit somonul, uns în prealabil cu ulei de avocado, în tigaie antiaderentă, câte 5 minute pe fiecare parte.
Am pus pastele la fiert și le-am gătit conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Am pus apoi pastele fierte într-o tigaie, am adăugat smântână grasă (cel putin 30% grăsime) peste ele, împreună cu pătrunjelul, verdețurile mediteraneene și somonul mărunțit.
Am omogenizat amestecul și l-am lăsat la foc mic timp de 3-4 minute, până s-au întrepătruns aromele.
Acest preparat se servește cald.
În cazul nostru are mereu mare succes.
Sunt convinsă că și vouă vă plac pastele!
Care sunt combinațiile voastre preferate?
Ingrediente
Indicații
Pentru început am gătit somonul, uns în prealabil cu ulei de avocado, în tigaie antiaderentă, câte 5 minute pe fiecare parte.
Am pus pastele la fiert și le-am gătit conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Am pus apoi pastele fierte într-o tigaie, am adăugat smântână grasă (cel putin 30% grăsime) peste ele, împreună cu pătrunjelul, verdețurile mediteraneene și somonul mărunțit.
Am omogenizat amestecul și l-am lăsat la foc mic timp de 3-4 minute, până s-au întrepătruns aromele.
Acest preparat se servește cald.
În cazul nostru are mereu mare succes.
Sunt convinsă că și vouă vă plac pastele!
Care sunt combinațiile voastre preferate?