Paste cremoase cu sos alb si bacon.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie punem untul si o lingura de ulei de masline ( sau de floarea soarelui), apoi adaugam baconul.
Dupa ce baconul s-a prajit, il scoatem pe o farfurie si adaugam cele 2 cepe taiate marunt.
Intre timp punem pastele la fiert in 4 l de apa, cu 2 lingurite de sare.
Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam baconul, smantana lichida si crema de branza.
Cand sosul incepe sa fiarba, adaugam condimentele dupa gust: sare, piper, busuioc, oregano si usturoiul ras.
Dupa ce pastele au fiert, le clatim cu apa rece si le punem peste sos.
Amestecam pastele cu sosul cu grija, apoi adaugam mozzarella.
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie punem untul si o lingura de ulei de masline ( sau de floarea soarelui), apoi adaugam baconul.
Dupa ce baconul s-a prajit, il scoatem pe o farfurie si adaugam cele 2 cepe taiate marunt.
Intre timp punem pastele la fiert in 4 l de apa, cu 2 lingurite de sare.
Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam baconul, smantana lichida si crema de branza.
Cand sosul incepe sa fiarba, adaugam condimentele dupa gust: sare, piper, busuioc, oregano si usturoiul ras.
Dupa ce pastele au fiert, le clatim cu apa rece si le punem peste sos.
Amestecam pastele cu sosul cu grija, apoi adaugam mozzarella.