Pastele sunt un preparat pe placul oricui, chiar și al celor mai mari pretențios. Pot fi făcute în diverse combinații, nu necesită mult timp de gătire și sunt ideale pentru un prânz rapid..
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o oală se pun pastele la fiert cu o linguriță de sare și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie se pun usturoiul și uleiul de măsline și se călește usturoiul timp de 2-3 minute.
Cand usturoiul este gata, se adaugă smântâna de gătit, sare și piper și se lasă la foc mic aproximativ 5 minute.
Se adaugă somonul in sos și se mai lasă pe foc 5-10 minute.
După ce pastele au fiert, se adaugă în tigaie peste sos alaturi de o lingură de apă în care au fiert pastele. Se lasă pe foc 5 minute după care se adaugă pătrunjel și parmezan ras
Ingrediente
Indicații
Într-o oală se pun pastele la fiert cu o linguriță de sare și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie se pun usturoiul și uleiul de măsline și se călește usturoiul timp de 2-3 minute.
Cand usturoiul este gata, se adaugă smântâna de gătit, sare și piper și se lasă la foc mic aproximativ 5 minute.
Se adaugă somonul in sos și se mai lasă pe foc 5-10 minute.
După ce pastele au fiert, se adaugă în tigaie peste sos alaturi de o lingură de apă în care au fiert pastele. Se lasă pe foc 5 minute după care se adaugă pătrunjel și parmezan ras