fbpx

Paste cu sos alb

AvatarAutorginamaria2803
DificultateÎncepător

Paste cremoase cu sos alb si bacon.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 400 g Paste
 150 g Bacon
 50 g Unt
 150 g Crema de branza
 200 g Smantana lichida
 100 g Mozzarella
 2 Cepe
 Usturoi
 Sare
 Piper
 Oregano
 Busuioc

Mod de preparare:

1

Intr-o tigaie punem untul si o lingura de ulei de masline ( sau de floarea soarelui), apoi adaugam baconul.

2

Dupa ce baconul s-a prajit, il scoatem pe o farfurie si adaugam cele 2 cepe taiate marunt.

3

Intre timp punem pastele la fiert in 4 l de apa, cu 2 lingurite de sare.

4

Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam baconul, smantana lichida si crema de branza.

5

Cand sosul incepe sa fiarba, adaugam condimentele dupa gust: sare, piper, busuioc, oregano si usturoiul ras.

6

Dupa ce pastele au fiert, le clatim cu apa rece si le punem peste sos.

7

Amestecam pastele cu sosul cu grija, apoi adaugam mozzarella.

Ingrediente

 400 g Paste
 150 g Bacon
 50 g Unt
 150 g Crema de branza
 200 g Smantana lichida
 100 g Mozzarella
 2 Cepe
 Usturoi
 Sare
 Piper
 Oregano
 Busuioc

Direcții

1

Intr-o tigaie punem untul si o lingura de ulei de masline ( sau de floarea soarelui), apoi adaugam baconul.

2

Dupa ce baconul s-a prajit, il scoatem pe o farfurie si adaugam cele 2 cepe taiate marunt.

3

Intre timp punem pastele la fiert in 4 l de apa, cu 2 lingurite de sare.

4

Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam baconul, smantana lichida si crema de branza.

5

Cand sosul incepe sa fiarba, adaugam condimentele dupa gust: sare, piper, busuioc, oregano si usturoiul ras.

6

Dupa ce pastele au fiert, le clatim cu apa rece si le punem peste sos.

7

Amestecam pastele cu sosul cu grija, apoi adaugam mozzarella.

Paste cu sos alb