Paste cu sos alb

AutorHometown_flavours
DificultateÎncepător

Paste cremoase cu sos alb si bacon.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 400 gr Paste
 150 gr Bacon
 50 gr Unt
 150 gr Crema de branza
 200 gr Smantana lichida
 100 gr Mozzarella
 2 Cepe
 Usturoi
 Sare
 Piper
 Oregano
 Busuioc

Mod de preparare:

1

Intr-o tigaie punem untul si o lingura de ulei de masline ( sau de floarea soarelui), apoi adaugam baconul.

2

Dupa ce baconul s-a prajit, il scoatem pe o farfurie si adaugam cele 2 cepe taiate marunt.

3

Intre timp punem pastele la fiert in 4 l de apa, cu 2 lingurite de sare.

4

Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam baconul, smantana lichida si crema de branza.

5

Cand sosul incepe sa fiarba, adaugam condimentele dupa gust: sare, piper, busuioc, oregano si usturoiul ras.

6

Dupa ce pastele au fiert, le clatim cu apa rece si le punem peste sos.

7

Amestecam pastele cu sosul cu grija, apoi adaugam mozzarella.

Ingrediente

 400 gr Paste
 150 gr Bacon
 50 gr Unt
 150 gr Crema de branza
 200 gr Smantana lichida
 100 gr Mozzarella
 2 Cepe
 Usturoi
 Sare
 Piper
 Oregano
 Busuioc

Indicații

1

Intr-o tigaie punem untul si o lingura de ulei de masline ( sau de floarea soarelui), apoi adaugam baconul.

2

Dupa ce baconul s-a prajit, il scoatem pe o farfurie si adaugam cele 2 cepe taiate marunt.

3

Intre timp punem pastele la fiert in 4 l de apa, cu 2 lingurite de sare.

4

Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam baconul, smantana lichida si crema de branza.

5

Cand sosul incepe sa fiarba, adaugam condimentele dupa gust: sare, piper, busuioc, oregano si usturoiul ras.

6

Dupa ce pastele au fiert, le clatim cu apa rece si le punem peste sos.

7

Amestecam pastele cu sosul cu grija, apoi adaugam mozzarella.

Paste cu sos alb