O reteta foarte gustoasa, simpla si rapida!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbem pennele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp pregatim sosul de avocado si spanac. In putina apa clocotita, oparim frunzele de spanac 1-2 minute.
Taiem avocado pe jumatate, indepartam samburele si scoatem miezul cu ajutorul unei linguri.
Punem in blender pulpa de avocado, zeama de lamaie, un catel de usturoi, ulei de masline si spanacul.
Mixam bine, adaugand cate o lingurita din apa calduta in care am oparit spanacul.
Cand pennele sunt gata, le scurgem si le amestecam cu sosul de avocado si spanac.
Ingrediente
Indicații
Fierbem pennele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp pregatim sosul de avocado si spanac. In putina apa clocotita, oparim frunzele de spanac 1-2 minute.
Taiem avocado pe jumatate, indepartam samburele si scoatem miezul cu ajutorul unei linguri.
Punem in blender pulpa de avocado, zeama de lamaie, un catel de usturoi, ulei de masline si spanacul.
Mixam bine, adaugand cate o lingurita din apa calduta in care am oparit spanacul.
Cand pennele sunt gata, le scurgem si le amestecam cu sosul de avocado si spanac.