Cred ca aceasta reteta este una dintre cele mai bune retete de paste pe care le-am facut si mancat, asa ca daca ai putin timp te rog sa le faci, nu ai sa regreti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele dupa modul de preparare al ambalajului.
Intr-o tigaie topim untul cu o lingura de ulei de masline si calim ceapa si usturoiul, tocate, pentru 5 minute dupa care adaugam conserva de rosii, pasta de rosii, sarea, piperul si fulgii de chili si lasam la foc mic spre mediu 10 minute. La final adaugam smantana lichida si lasam la fiert inca 2 minute.
Dupa ce sosul e gata il bagam intr-un blender pana il facem fin, apoi il turnam inapoi in tigaie si turnam ginul peste si mai lasam la foc mic 2 minute.
Peste sos se adauga pastele, parmezanul si 100 ml apa de la paste si amestecam totul foarte bine.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele dupa modul de preparare al ambalajului.
Intr-o tigaie topim untul cu o lingura de ulei de masline si calim ceapa si usturoiul, tocate, pentru 5 minute dupa care adaugam conserva de rosii, pasta de rosii, sarea, piperul si fulgii de chili si lasam la foc mic spre mediu 10 minute. La final adaugam smantana lichida si lasam la fiert inca 2 minute.
Dupa ce sosul e gata il bagam intr-un blender pana il facem fin, apoi il turnam inapoi in tigaie si turnam ginul peste si mai lasam la foc mic 2 minute.
Peste sos se adauga pastele, parmezanul si 100 ml apa de la paste si amestecam totul foarte bine.