fbpx

Paste cu sos de legume, pui și legume la grill

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

Paste sanatoase si gustoase. O mulțime de arome se află în acest preparat.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

sos
 50 g ceapa
 3 catei de usturoi
 200 g suc de rosii
 200 ml apa
 30 g telina
 60 g morcov
 1 linguriță(e) ierbui aromatice
 dupa gust sare
pui
 250 g piept de pui
 2 mix de condimente
 2 ulei de masline
 sare
 1 linguriță(e) ierburi aromatice
legume
 1 dovlecel
 100 g ciuperci
 50 g ardei
paste
 200 g penne
 500 ml apa
 sare
 20 g parmezan
 2 crengute de patrunjel

Mod de preparare:

sos
1

Incepem prin a pregati ingredientele, le spălăm și le tăiem cuburi, adăugăm sosul de roșii, apa și le punem la fiert.

2

Cand sunt suficient de fierte, le lasam putin la racorit, apoi le blenduim. Adaugam putina sare si ierburi aromatice.

pui
3

Ulterior amestecam condimentele pentru pieptul de pui cu uleiul, le adaugam peste carne si o ungem bine, pe toate partile.
Incingem o tigaie tip grill si coacem carnea.

legume
4

Spalam si taiem legumele care urmeaza sa fie puse într-o tigaie tip grill pentru aproximativ 10 minute.

paste
5

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, punand in apa o lingurita de sare.
Când sunt fierte le scurgem, pentru a le putea combina ulterior cu restul ingredientelor.

6

Combinam pastele cu sosul, adaugam legumele si puiul. Noi le-am servit cu patrunjel proaspat si parmezan pentru un plus de savoare

Ingrediente

sos
 50 g ceapa
 3 catei de usturoi
 200 g suc de rosii
 200 ml apa
 30 g telina
 60 g morcov
 1 linguriță(e) ierbui aromatice
 dupa gust sare
pui
 250 g piept de pui
 2 mix de condimente
 2 ulei de masline
 sare
 1 linguriță(e) ierburi aromatice
legume
 1 dovlecel
 100 g ciuperci
 50 g ardei
paste
 200 g penne
 500 ml apa
 sare
 20 g parmezan
 2 crengute de patrunjel

Direcții

sos
1

Incepem prin a pregati ingredientele, le spălăm și le tăiem cuburi, adăugăm sosul de roșii, apa și le punem la fiert.

2

Cand sunt suficient de fierte, le lasam putin la racorit, apoi le blenduim. Adaugam putina sare si ierburi aromatice.

pui
3

Ulterior amestecam condimentele pentru pieptul de pui cu uleiul, le adaugam peste carne si o ungem bine, pe toate partile.
Incingem o tigaie tip grill si coacem carnea.

legume
4

Spalam si taiem legumele care urmeaza sa fie puse într-o tigaie tip grill pentru aproximativ 10 minute.

paste
5

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, punand in apa o lingurita de sare.
Când sunt fierte le scurgem, pentru a le putea combina ulterior cu restul ingredientelor.

6

Combinam pastele cu sosul, adaugam legumele si puiul. Noi le-am servit cu patrunjel proaspat si parmezan pentru un plus de savoare

Paste cu sos de legume, pui și legume la grill