Pentru copii, ciupercile sunt cu adevarat un superaliment. In afara faptului ca dau o savoare minunata mancarurilor, sunt o sursa de proteine de calitate, bogate in vitamina A, C si B si mineralele zinc, calciu, magneziu, potasiu si acid folic.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem la fiert pastele pentru 5 minute.
Intr-o tigaie punem ciupercile taiate marunt si le lasam sa se inmoaie. Vor lasa destul suc. Amestecam din cand in cand.
Peste ciuperci punem sucul de rosii impreuna cu usturoiul pisat si busuiocul taiat marunt. Amestecam si lasam sa scada, pana cand se ingroasa sosul.
Pastele cand sunt gata, le scurgem si le turnam peste sosul cu ciuperci in tigaie.
Adaugam jumatate de lingurita de ierburi de Provence, o lingura de ulei de masline, amestecam si mai lasam pe foc 1 minut.
Ingrediente
Indicații
Punem la fiert pastele pentru 5 minute.
Intr-o tigaie punem ciupercile taiate marunt si le lasam sa se inmoaie. Vor lasa destul suc. Amestecam din cand in cand.
Peste ciuperci punem sucul de rosii impreuna cu usturoiul pisat si busuiocul taiat marunt. Amestecam si lasam sa scada, pana cand se ingroasa sosul.
Pastele cand sunt gata, le scurgem si le turnam peste sosul cu ciuperci in tigaie.
Adaugam jumatate de lingurita de ierburi de Provence, o lingura de ulei de masline, amestecam si mai lasam pe foc 1 minut.