O rețetă de paste dietetică, extrem de gustoasă și pe care o vei repeta des. Evident, dacă vrei să mai adaugi condimente sau un un strop de ulei poți sa o faci.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecăm prima dată carnea tocată cu 1/2 lingurița oregano, 1/2 linguriță cimbru și 1/2 linguriță sare. Amestecăm foarte bine.
Formam biluțe din amestecul de carne și le punem de o parte.
Într-o tigaie neaderentă sotăm ceapă tocată și morcovul ras, amestecând continuu, pana legumele capătă culoare.
Adăugăm peste legume 300 ml apă și lăsăm să fiarbă la foc mic până apa se evaporă complet.
Adăugăm 150 ml roșii pasate, restul de condimente și 200 ml apă. Amestecăm.
În sosul format adăugăm biluțele de carne și lăsăm totul să fiarbă acoperit și amestecând ușor din când în când, pana sosul scade mai mult de jumătate.
Separat se fierb pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Se scurg, se clătesc cu apă rece.
Pe o farfurie punem mai întâi pastele, apoi sos și chiftele. Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Amestecăm prima dată carnea tocată cu 1/2 lingurița oregano, 1/2 linguriță cimbru și 1/2 linguriță sare. Amestecăm foarte bine.
Formam biluțe din amestecul de carne și le punem de o parte.
Într-o tigaie neaderentă sotăm ceapă tocată și morcovul ras, amestecând continuu, pana legumele capătă culoare.
Adăugăm peste legume 300 ml apă și lăsăm să fiarbă la foc mic până apa se evaporă complet.
Adăugăm 150 ml roșii pasate, restul de condimente și 200 ml apă. Amestecăm.
În sosul format adăugăm biluțele de carne și lăsăm totul să fiarbă acoperit și amestecând ușor din când în când, pana sosul scade mai mult de jumătate.
Separat se fierb pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Se scurg, se clătesc cu apă rece.
Pe o farfurie punem mai întâi pastele, apoi sos și chiftele. Poftă bună!