Paste cu sos pesto rosso

AutorHometown_flavours
DificultateÎncepător

Peste rapide cu sos pesto rosso.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 500 gr paste
 150 gr bacon
 sare
 piper
 200 gr rosii uscate in ulei
 50 gr seminte de pin
 15 frunze de busuioc
 100 gr parmezan
 5 catei de usturoi
 50 ml ulei de masline

Mod de preparare:

1

Ne vom ocupa mai intai de sosul pesto rosu. Din ingredientele de mai sus va iesii mai mult sos, il puteti tine in frigider si il puteti folosii cand aveti nevoie.
Usturoiul se curata, parmezanul se da pe razatoare iar frunzele de busuioc de spala.

2

Intr-un mixer punem rosiile impreuna cu uleiul lor, semintele de pin, usturoiul si parmezanul (50g), apoi adaugam treptat uleiul de masline.

3

Punem la fiert cele 500g de paste. Intre timp punem baconul taiat bucatele la prajit intr-o tigaie. Dupa ce baconul s-a prajit, adaugam 3 linguri de pesto, sare, piper iar mai apoi pastele fierte. La sfarsit adaugam cele 50 de grame de parmezan ramase.

Ingrediente

 500 gr paste
 150 gr bacon
 sare
 piper
 200 gr rosii uscate in ulei
 50 gr seminte de pin
 15 frunze de busuioc
 100 gr parmezan
 5 catei de usturoi
 50 ml ulei de masline

Indicații

1

Ne vom ocupa mai intai de sosul pesto rosu. Din ingredientele de mai sus va iesii mai mult sos, il puteti tine in frigider si il puteti folosii cand aveti nevoie.
Usturoiul se curata, parmezanul se da pe razatoare iar frunzele de busuioc de spala.

2

Intr-un mixer punem rosiile impreuna cu uleiul lor, semintele de pin, usturoiul si parmezanul (50g), apoi adaugam treptat uleiul de masline.

3

Punem la fiert cele 500g de paste. Intre timp punem baconul taiat bucatele la prajit intr-o tigaie. Dupa ce baconul s-a prajit, adaugam 3 linguri de pesto, sare, piper iar mai apoi pastele fierte. La sfarsit adaugam cele 50 de grame de parmezan ramase.

Note

Paste cu sos pesto rosso