O reteta de paste ce e gata cat ai clipi, dar si plina de arome.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa cu sare, iar la final se pastreaza 100-150 ml din apa in care au fiert pastele
Intr-o tigaie calim usturoiul in ulei de masline pentru 2 minute, dupa care adaugam rosiile cherry, sare, piper, o lingura de zeama de lamaie si mai calim la foc mic pentru inca 5 minute.
Se adauga compozitia din tigaie peste pastele fierte si se amesteca bine, iar la final adaugam sosul pesto, parmezanul, apa de la paste si amestecam pana cand pastele sunt acoperite de un sos cremos.
Se servesc cu alune sau samburi de pin prajiti.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele in apa cu sare, iar la final se pastreaza 100-150 ml din apa in care au fiert pastele
Intr-o tigaie calim usturoiul in ulei de masline pentru 2 minute, dupa care adaugam rosiile cherry, sare, piper, o lingura de zeama de lamaie si mai calim la foc mic pentru inca 5 minute.
Se adauga compozitia din tigaie peste pastele fierte si se amesteca bine, iar la final adaugam sosul pesto, parmezanul, apa de la paste si amestecam pana cand pastele sunt acoperite de un sos cremos.
Se servesc cu alune sau samburi de pin prajiti.