Paste cu sos pesto și roșii cherry

AutorDia și Bucătăria🍴
DificultateÎncepător

Tagliatelle cu sos pesto de pătrunje, cu usturoi, roșii cherry și cașcaval ras. Sună bine, nu?!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 200 gr Tagliatelle
 5 roșii cherry
 3 căței de usturoi
 4 ulei de măsline
 1 legătură de pătrunjel
 1 conservă de ciuperci

Mod de preparare:

1

Vom începe cu pastele, le fierbem timp de 10 min în apă cu sare și un strop de ulei, ca sa nu se lipească pastele.

2

În acest timp, într-un mic robot de bucătărie adăugăm legatura de pătrunjel spălată, cei 3 căței de usturoi, 4 linguri de ulei de măsline și 50 ml de apă.

3

După ce au fiert pastele, strecurăm apa și le lasaăm într-o strecurătoare să eliminăm surplusul de apă.

4

Într-o tigaie, călim ciupercile din conservă (scurse și ele înainte) .

5

Adăugăm pastele, sosul pesto și roșiile cherry tăiate in jumătate.

6

Lasăm să mai fiarbă pentru 5-7 minute, orim focul și radem cașcaval peste paste.

Ingrediente

 200 gr Tagliatelle
 5 roșii cherry
 3 căței de usturoi
 4 ulei de măsline
 1 legătură de pătrunjel
 1 conservă de ciuperci

Indicații

1

Vom începe cu pastele, le fierbem timp de 10 min în apă cu sare și un strop de ulei, ca sa nu se lipească pastele.

2

În acest timp, într-un mic robot de bucătărie adăugăm legatura de pătrunjel spălată, cei 3 căței de usturoi, 4 linguri de ulei de măsline și 50 ml de apă.

3

După ce au fiert pastele, strecurăm apa și le lasaăm într-o strecurătoare să eliminăm surplusul de apă.

4

Într-o tigaie, călim ciupercile din conservă (scurse și ele înainte) .

5

Adăugăm pastele, sosul pesto și roșiile cherry tăiate in jumătate.

6

Lasăm să mai fiarbă pentru 5-7 minute, orim focul și radem cașcaval peste paste.

Paste cu sos pesto și roșii cherry