Este rețeta perfecta pentru zilele aglomerate. Simplu & rapid & gustos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert 10 minute, păstram 1/3 cană din apa in care au fiert.
Se taie legumele și șunca bucățele/ felii.
Apoi, preparam sosul. Punem gălbenușurile crude intr-un castron, împreuna cu muștarul și amestecam in aceeași direcție cu ulei adăugat treptat, pana când avem cantitatea de sos dorită.
Se amesteca toate Ingredientele pana când sosul acoperă tot și se prepara după gust cu sare, piper și vegeta.
Se servește rece, poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se pun pastele la fiert 10 minute, păstram 1/3 cană din apa in care au fiert.
Se taie legumele și șunca bucățele/ felii.
Apoi, preparam sosul. Punem gălbenușurile crude intr-un castron, împreuna cu muștarul și amestecam in aceeași direcție cu ulei adăugat treptat, pana când avem cantitatea de sos dorită.
Se amesteca toate Ingredientele pana când sosul acoperă tot și se prepara după gust cu sare, piper și vegeta.
Se servește rece, poftă bună!