fbpx

Paste cu șuncă și legume

AvatarAutorgoanta teodora
DificultateIntermediar

Este rețeta perfecta pentru zilele aglomerate. Simplu & rapid & gustos.

ShareSalvează
Produce3 PorțiiTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 500 g Paste
 2 Ardei
 1 Castravete
 200 g Șuncă
Pentru sos
 2 Gălbenușuri
 2 linguri(ă) Muștar
 100 ml Ulei
 2 linguriță(e) Sare
 2 linguriță(e) Piper
 2 linguriță(e) Vegeta

Mod de preparare:

1

Se pun pastele la fiert 10 minute, păstram 1/3 cană din apa in care au fiert.

2

Se taie legumele și șunca bucățele/ felii.

3

Apoi, preparam sosul. Punem gălbenușurile crude intr-un castron, împreuna cu muștarul și amestecam in aceeași direcție cu ulei adăugat treptat, pana când avem cantitatea de sos dorită.

4

Se amesteca toate Ingredientele pana când sosul acoperă tot și se prepara după gust cu sare, piper și vegeta.

5

Se servește rece, poftă bună!

Ingrediente

 500 g Paste
 2 Ardei
 1 Castravete
 200 g Șuncă
Pentru sos
 2 Gălbenușuri
 2 linguri(ă) Muștar
 100 ml Ulei
 2 linguriță(e) Sare
 2 linguriță(e) Piper
 2 linguriță(e) Vegeta

Direcții

1

Se pun pastele la fiert 10 minute, păstram 1/3 cană din apa in care au fiert.

2

Se taie legumele și șunca bucățele/ felii.

3

Apoi, preparam sosul. Punem gălbenușurile crude intr-un castron, împreuna cu muștarul și amestecam in aceeași direcție cu ulei adăugat treptat, pana când avem cantitatea de sos dorită.

4

Se amesteca toate Ingredientele pana când sosul acoperă tot și se prepara după gust cu sare, piper și vegeta.

5

Se servește rece, poftă bună!

Paste cu șuncă și legume