O reteta simpla, gustoasa, care sigur va fi indragita de toti!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru inceput, punem apa la fiert, in care adaugam sare, pentru paste. Aceste trebuie fierte in timpul indicat pe ambalaj.
Pentru sos amestecam smantana, parmezanul si galbenusurile. Asezonam cu sare si piper. Taiem sunca in cubulete sau fasii si o rumenim putin in uleiul de masline incins. Dupa acest pas, luam tigaia de pe foc si o lasam sa se racoreasca putin. Turnam sosul de smantana si parmezan peste sunca si amestecam bine.
Atentie!!! Daca tigaia este prea incinsa sosul nu va mai fi cremos si se va branzi.
Luam pastele de pe foc cand sunt fierte si le adaugam peste sos. Se mai poate adauga apa din care au fiert pastele, daca dorim sa fie sosul mai fluid. Punem in farfurii si adaugam parmezan ras deasupra.
Pofta buna! 🙂
Ingrediente
Indicații
Pentru inceput, punem apa la fiert, in care adaugam sare, pentru paste. Aceste trebuie fierte in timpul indicat pe ambalaj.
Pentru sos amestecam smantana, parmezanul si galbenusurile. Asezonam cu sare si piper. Taiem sunca in cubulete sau fasii si o rumenim putin in uleiul de masline incins. Dupa acest pas, luam tigaia de pe foc si o lasam sa se racoreasca putin. Turnam sosul de smantana si parmezan peste sunca si amestecam bine.
Atentie!!! Daca tigaia este prea incinsa sosul nu va mai fi cremos si se va branzi.
Luam pastele de pe foc cand sunt fierte si le adaugam peste sos. Se mai poate adauga apa din care au fiert pastele, daca dorim sa fie sosul mai fluid. Punem in farfurii si adaugam parmezan ras deasupra.
Pofta buna! 🙂