Retetele de paste ne salveaza cand suntem in pana de idei. Astazi va propun o reteta care e gata in 15 minute, de post/vegetariana si super gustoasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, punem tofu taiat cubulete intr-o tigaie neaderenta si tinem pe foc pana este rumenit -2,3 minute pe fiecare parte. Dam deoparte.
Sosul de rosii se aduce la punctul de fierbere si se condimenteaza cu sare, piper, usturoi granulat si oregano.
Pastele scurse le adaugam peste sos si amestecam bine pana toate sunt acoperite. Se adauga tofu si maslinele.
Se presara busuiocul proaspat. Se pot servi cu parmezan ras sau cu fulgi de drojdie inactiva.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, punem tofu taiat cubulete intr-o tigaie neaderenta si tinem pe foc pana este rumenit -2,3 minute pe fiecare parte. Dam deoparte.
Sosul de rosii se aduce la punctul de fierbere si se condimenteaza cu sare, piper, usturoi granulat si oregano.
Pastele scurse le adaugam peste sos si amestecam bine pana toate sunt acoperite. Se adauga tofu si maslinele.
Se presara busuiocul proaspat. Se pot servi cu parmezan ras sau cu fulgi de drojdie inactiva.