Paste din zuchini

AutorAna Ionita
DificultateÎncepător

Spaghetti din dovlecei cu rosii si busuioc este o reteta gustoasa, cu arome si texturi extrem de placute, reteta ce se pregateste incredibil de usor si rapid cu ajutorul accesorului spiralizator. Ustensila se foloseste foarte usor si rezultatul este minunat.

Puteti sa lasati dovelecii/ zucchini cruzi, dar propunerea mea de dovlecei sotati in jur de 1 minut, in ulei de masline aromat, imi place mai mult.

Este o reteta simpla, cu ingrediente la indemana oricui, fara sa fie costisitoare.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare6 minuteTimp total16 minute

Ingrediente:

 1 zuchini
 2 catei de usturoi
 1 busuioc
 300 gr rosii
 1 tsp sare
 1 tbsp ulei masline
 1 gr usturoi
 1 tsp zeama de lamaie

Mod de preparare:

1

Rosiile se taie si se calesc 5 minute cu putin ulei de masline si usturoiul, iar la final se stinge cu zeama de lamaie.

2

Se adauga peste spaghetele din zucchini si se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, ulei de masline si frunze de busuioc.

3

Deasupra se presara putina branza feta sau parmezan, in functie de preferintele tale.

Ingrediente

 1 zuchini
 2 catei de usturoi
 1 busuioc
 300 gr rosii
 1 tsp sare
 1 tbsp ulei masline
 1 gr usturoi
 1 tsp zeama de lamaie

Indicații

1

Rosiile se taie si se calesc 5 minute cu putin ulei de masline si usturoiul, iar la final se stinge cu zeama de lamaie.

2

Se adauga peste spaghetele din zucchini si se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, ulei de masline si frunze de busuioc.

3

Deasupra se presara putina branza feta sau parmezan, in functie de preferintele tale.

Note

Paste din zuchini