Paste la cuptor cu smantana de gatit si cascaval

AutorMy Wonderflow
DificultateÎncepător

Este ceva usor de pregatit chiar si de un incepator in ale gatitului.

ShareSave
Randamente6 porțiiTimp de pregătire13 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total43 minute

Ingrediente:

 330 gr paste penne/scoici/melcisori
 200 ml smantana de gatit La Dorna 20%
 150 gr salam/carnati
 2 oua
 220 gr cascaval Dalia ras
 3 catei de usturoi
 2 sare
 ½ tsp nucsoara

Mod de preparare:

1

Se fierb pastele in proportie de 80-90% in apa cu 2 lingurite de sare. Intre timp se pregateste sosul.

2

Cascavalul ras se amesteca cu ouale batute usor, cu smantana de gatit, usturoiul si nucsoara.

3

Feliutele de salam sau carnati se prajesc putin pentru a deveni si mai savuroase.

4

Pastele scurse se amesteca cu sosul de smantana si cu bucatile de salam prajit.

5

O tava se unge cu putin ulei si turnam totul in ea, niveland suprafata pastelor.

6

Deasupra punem dupa preferinta putin cascaval ras. O punem la cuptorul preincalzit la 170˚C, pentru aproximativ 30 de minute.

Ingrediente

 330 gr paste penne/scoici/melcisori
 200 ml smantana de gatit La Dorna 20%
 150 gr salam/carnati
 2 oua
 220 gr cascaval Dalia ras
 3 catei de usturoi
 2 sare
 ½ tsp nucsoara

Indicații

1

Se fierb pastele in proportie de 80-90% in apa cu 2 lingurite de sare. Intre timp se pregateste sosul.

2

Cascavalul ras se amesteca cu ouale batute usor, cu smantana de gatit, usturoiul si nucsoara.

3

Feliutele de salam sau carnati se prajesc putin pentru a deveni si mai savuroase.

4

Pastele scurse se amesteca cu sosul de smantana si cu bucatile de salam prajit.

5

O tava se unge cu putin ulei si turnam totul in ea, niveland suprafata pastelor.

6

Deasupra punem dupa preferinta putin cascaval ras. O punem la cuptorul preincalzit la 170˚C, pentru aproximativ 30 de minute.

Note

Paste la cuptor cu smantana de gatit si cascaval