fbpx

Paste la cuptor cu smantana de gatit si cascaval

AutorMy Wonderflow
DificultateÎncepător

Este ceva usor de pregatit chiar si de un incepator in ale gatitului.

ShareSalvează
Produce6 PorțiiTimp de Preparare13 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total43 mins

Ingrediente:

 330 g paste penne/scoici/melcisori
 200 ml smantana de gatit La Dorna 20%
 150 g salam/carnati
 2 oua
 220 g cascaval Dalia ras
 3 catei de usturoi
 2 sare
 ½ linguriță(e) nucsoara

Mod de preparare:

1

Se fierb pastele in proportie de 80-90% in apa cu 2 lingurite de sare. Intre timp se pregateste sosul.

2

Cascavalul ras se amesteca cu ouale batute usor, cu smantana de gatit, usturoiul si nucsoara.

3

Feliutele de salam sau carnati se prajesc putin pentru a deveni si mai savuroase.

4

Pastele scurse se amesteca cu sosul de smantana si cu bucatile de salam prajit.

5

O tava se unge cu putin ulei si turnam totul in ea, niveland suprafata pastelor.

6

Deasupra punem dupa preferinta putin cascaval ras. O punem la cuptorul preincalzit la 170˚C, pentru aproximativ 30 de minute.

Ingrediente

 330 g paste penne/scoici/melcisori
 200 ml smantana de gatit La Dorna 20%
 150 g salam/carnati
 2 oua
 220 g cascaval Dalia ras
 3 catei de usturoi
 2 sare
 ½ linguriță(e) nucsoara

Direcții

1

Se fierb pastele in proportie de 80-90% in apa cu 2 lingurite de sare. Intre timp se pregateste sosul.

2

Cascavalul ras se amesteca cu ouale batute usor, cu smantana de gatit, usturoiul si nucsoara.

3

Feliutele de salam sau carnati se prajesc putin pentru a deveni si mai savuroase.

4

Pastele scurse se amesteca cu sosul de smantana si cu bucatile de salam prajit.

5

O tava se unge cu putin ulei si turnam totul in ea, niveland suprafata pastelor.

6

Deasupra punem dupa preferinta putin cascaval ras. O punem la cuptorul preincalzit la 170˚C, pentru aproximativ 30 de minute.

Paste la cuptor cu smantana de gatit si cascaval