Paste picante cu ciuperci

AutorVioleta S.
DificultateÎncepător

O rețetă simplă de paste (eu prefer Penne Rigate integrale) cu ciuperci și sos de roșii. Gustul picant este dat de usturoiul și ardelul iute călit în ulei (acestea fiind scoase ulterior), dar și de condimentele alese.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 200 gr Penne Rigate Integrale
 100 gr Ciuperci Champignon brune
 1 Ardel iute
 4 Căței de usturoi
 2 tbsp Ulei
 Condimente după plac
 5 Sos de roșii

Mod de preparare:

1

Se călesc în tigaia cu ulei, ardeiul iute și usturoiul tăiate bucăți (pentru a aroma uleiul)

2

Se scot ardeiul și usturoiul și se adaugă ciupercile curățate și feliate.

3

După câteva minute, se adaugă peste ciuperci sosul de roșii.

4

Se adaugă condimente după preferințe. Eu prefer sarea, piperul, busuiocul și oregano.

5

Pastele se fierb separat în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.

6

Se amestecă pastele cu ciupercile și sosul de roșii.

La servire, eu adaug o mână de parmezan peste paste.

Ingrediente

 200 gr Penne Rigate Integrale
 100 gr Ciuperci Champignon brune
 1 Ardel iute
 4 Căței de usturoi
 2 tbsp Ulei
 Condimente după plac
 5 Sos de roșii

Indicații

1

Se călesc în tigaia cu ulei, ardeiul iute și usturoiul tăiate bucăți (pentru a aroma uleiul)

2

Se scot ardeiul și usturoiul și se adaugă ciupercile curățate și feliate.

3

După câteva minute, se adaugă peste ciuperci sosul de roșii.

4

Se adaugă condimente după preferințe. Eu prefer sarea, piperul, busuiocul și oregano.

5

Pastele se fierb separat în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.

6

Se amestecă pastele cu ciupercile și sosul de roșii.

La servire, eu adaug o mână de parmezan peste paste.

Paste picante cu ciuperci