O rețetă simplă de paste (eu prefer Penne Rigate integrale) cu ciuperci și sos de roșii. Gustul picant este dat de usturoiul și ardelul iute călit în ulei (acestea fiind scoase ulterior), dar și de condimentele alese.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se călesc în tigaia cu ulei, ardeiul iute și usturoiul tăiate bucăți (pentru a aroma uleiul)
Se scot ardeiul și usturoiul și se adaugă ciupercile curățate și feliate.
După câteva minute, se adaugă peste ciuperci sosul de roșii.
Se adaugă condimente după preferințe. Eu prefer sarea, piperul, busuiocul și oregano.
Pastele se fierb separat în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.
Se amestecă pastele cu ciupercile și sosul de roșii.
La servire, eu adaug o mână de parmezan peste paste.
Ingrediente
Indicații
Se călesc în tigaia cu ulei, ardeiul iute și usturoiul tăiate bucăți (pentru a aroma uleiul)
Se scot ardeiul și usturoiul și se adaugă ciupercile curățate și feliate.
După câteva minute, se adaugă peste ciuperci sosul de roșii.
Se adaugă condimente după preferințe. Eu prefer sarea, piperul, busuiocul și oregano.
Pastele se fierb separat în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.
Se amestecă pastele cu ciupercile și sosul de roșii.
La servire, eu adaug o mână de parmezan peste paste.