O reteta delicioasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala punem 3 l de apa la fiert cu putina sare. Intr- o tigaie de fonta incinsa punem untul. Taiem carnea de vita bucatele mici. In momentul in care untul s-a topit, adaugam carnea de vita.
Dupa 5 minute adaugam ceapa si usturoiul pisat.
In momentul in care apa fierbe, adaugam pastele pentru 9-11 minute.
Peste ceapa si usturoi adaugam smantana, condimentele, pesto si lasam sa fiarba cateva minute.
In momentul in care sosul a inceput sa se ingroase, scurgem pastele si le punem in tigaie. Amestecam foarte bine.
Le servim calde si cu busuioc proaspat.
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala punem 3 l de apa la fiert cu putina sare. Intr- o tigaie de fonta incinsa punem untul. Taiem carnea de vita bucatele mici. In momentul in care untul s-a topit, adaugam carnea de vita.
Dupa 5 minute adaugam ceapa si usturoiul pisat.
In momentul in care apa fierbe, adaugam pastele pentru 9-11 minute.
Peste ceapa si usturoi adaugam smantana, condimentele, pesto si lasam sa fiarba cateva minute.
In momentul in care sosul a inceput sa se ingroase, scurgem pastele si le punem in tigaie. Amestecam foarte bine.
Le servim calde si cu busuioc proaspat.