fbpx

Paste rustice cu vita si pesto

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

O reteta delicioasa!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 200 g paste rustice
 300 g vita
 1 ceapa
 1 linguri(ă) unt
 5 catei de usturoi
 200 ml smantana pentru gatit
 2 sos pesto
 ½ linguriță(e) busuioc
 ½ linguriță(e) cimbru
 un varf de cutit de piper cu lamaie
 un varf de cutit de boia afumata
 sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

1

Intr-o oala punem 3 l de apa la fiert cu putina sare. Intr- o tigaie de fonta incinsa punem untul. Taiem carnea de vita bucatele mici. In momentul in care untul s-a topit, adaugam carnea de vita.

2

Dupa 5 minute adaugam ceapa si usturoiul pisat.

3

In momentul in care apa fierbe, adaugam pastele pentru 9-11 minute.

4

Peste ceapa si usturoi adaugam smantana, condimentele, pesto si lasam sa fiarba cateva minute.

5

In momentul in care sosul a inceput sa se ingroase, scurgem pastele si le punem in tigaie. Amestecam foarte bine.

6

Le servim calde si cu busuioc proaspat.

Ingrediente

 200 g paste rustice
 300 g vita
 1 ceapa
 1 linguri(ă) unt
 5 catei de usturoi
 200 ml smantana pentru gatit
 2 sos pesto
 ½ linguriță(e) busuioc
 ½ linguriță(e) cimbru
 un varf de cutit de piper cu lamaie
 un varf de cutit de boia afumata
 sare si piper dupa gust

Direcții

1

Intr-o oala punem 3 l de apa la fiert cu putina sare. Intr- o tigaie de fonta incinsa punem untul. Taiem carnea de vita bucatele mici. In momentul in care untul s-a topit, adaugam carnea de vita.

2

Dupa 5 minute adaugam ceapa si usturoiul pisat.

3

In momentul in care apa fierbe, adaugam pastele pentru 9-11 minute.

4

Peste ceapa si usturoi adaugam smantana, condimentele, pesto si lasam sa fiarba cateva minute.

5

In momentul in care sosul a inceput sa se ingroase, scurgem pastele si le punem in tigaie. Amestecam foarte bine.

6

Le servim calde si cu busuioc proaspat.

Paste rustice cu vita si pesto