O rețetă simplă și rapidă cu sos cremos de smântână.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se blenduiește spanacul și se adaugă peste ouăle bătute cu sarea. Treptat se încorporează făina până se formează aluatul.
Se împarte, se întind foile cu ajutorul mașinii pentru paste sau a sucitorului, după care se lasă la uscat.
Ulterior le dăm forma dorită.
Pregătim ciupercile și la punem într-o tigaie cu puțină apă până acestea se înmoaie. Adăugăm smântâna și le lăsăm la fiert aproximativ 5 minute. Între timp dizolvăm amidonul cu o lingură de apă și adăugăm peste ciuperci amestecând până se îngroașă.
Pastele se fierb după preferință și se servesc împreună cu sosul.
Ingrediente
Indicații
Se blenduiește spanacul și se adaugă peste ouăle bătute cu sarea. Treptat se încorporează făina până se formează aluatul.
Se împarte, se întind foile cu ajutorul mașinii pentru paste sau a sucitorului, după care se lasă la uscat.
Ulterior le dăm forma dorită.
Pregătim ciupercile și la punem într-o tigaie cu puțină apă până acestea se înmoaie. Adăugăm smântâna și le lăsăm la fiert aproximativ 5 minute. Între timp dizolvăm amidonul cu o lingură de apă și adăugăm peste ciuperci amestecând până se îngroașă.
Pastele se fierb după preferință și se servesc împreună cu sosul.