Pate din ficat de pui by Jakab

AutorJakab Attila 15.04.1992
DificultateÎncepător

Pateu de ficat de uns pe paine

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total40 minute

Ingrediente:

 ½ kg ficat pui
 ½ kg grasime de porc/ rata / gasca
 2 cepe rosii
 sare, piper, maghiran si usturoi dupa gust

Mod de preparare:

1

Se curăță si se taie ceapa în cubulețe și se prăjește în grăsime. Înainte de a se cali complet, adăugați ficatul de pui curățat, sare, piper, maghiran, usturoi.

2

Când ficatul este gata, așteptați să se răcească, apoi amestecati compozitia cu robotul de bucatarie pana devine fina si omogena.

3

Crema de ficat rezultată se poate consuma atunci când este răcită. Se servește cu ceapă roșie, paprika, roșii unsa pe pâine proaspătă.

Ingrediente

 ½ kg ficat pui
 ½ kg grasime de porc/ rata / gasca
 2 cepe rosii
 sare, piper, maghiran si usturoi dupa gust

Indicații

1

Se curăță si se taie ceapa în cubulețe și se prăjește în grăsime. Înainte de a se cali complet, adăugați ficatul de pui curățat, sare, piper, maghiran, usturoi.

2

Când ficatul este gata, așteptați să se răcească, apoi amestecati compozitia cu robotul de bucatarie pana devine fina si omogena.

3

Crema de ficat rezultată se poate consuma atunci când este răcită. Se servește cu ceapă roșie, paprika, roșii unsa pe pâine proaspătă.

Note

Pate din ficat de pui by Jakab