Ador pateul de ficat de pui, imi place si cel de porc, insa cel de pui e mai usor, mai gustos pentru mine.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spală ficatul de pui în apă rece. Se fierbe în apă fără sare, este gata în aprox o jumătate de oră. Se lasă la răcit.
Se fierb două ouă, pentru 10 minute. Se lasă la răcit și se curăță, se vor folosi doar gălbenușurile.
Se scurge ficatul de pui și se mărunţeşte cu ajutorul robotului de bucătărie sau blenderului vertical.
Se adaugă untul (se poate pune până la un pachet cu unt, eu am pus doar 100 g), ulei în funcţie de consistenţa dorită, două gălbenuşuri fierte, sare şi piper după gust. Se amestecă tot la blender, pentru a ieși cât mai fin.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se spală ficatul de pui în apă rece. Se fierbe în apă fără sare, este gata în aprox o jumătate de oră. Se lasă la răcit.
Se fierb două ouă, pentru 10 minute. Se lasă la răcit și se curăță, se vor folosi doar gălbenușurile.
Se scurge ficatul de pui și se mărunţeşte cu ajutorul robotului de bucătărie sau blenderului vertical.
Se adaugă untul (se poate pune până la un pachet cu unt, eu am pus doar 100 g), ulei în funcţie de consistenţa dorită, două gălbenuşuri fierte, sare şi piper după gust. Se amestecă tot la blender, pentru a ieși cât mai fin.
Poftă bună!