Un desert delicios, elegant si care ii va impresiona pe toti cei dragi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Bateti albusurile spuma, pana capata o consistenta ferma si lucioasa (aprox.5-6 minute la viteza maxima a mixerului) treptat incorporati zaharul pudra si esenta de vanilie.
Preincalziti cuptorul la 80 de grade.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt intindeti amestecul de bezea.
Asezati tava in cuptor, pastrand temperatura scazuta, timp de 70 de minute.
Lasati bezeaua sa se raceasca in cuptor.
Nu deschideti cuptorul minim o ora.
Pregatiti crema amestecand mascarpone, sucul se mandarine, zahar brun si scortisoara.
Intindeti crema peste stratul de bezea racita.
Decorati cu scortisoara, felii de mandarine si coacaze proaspete.
Ingrediente
Indicații
Bateti albusurile spuma, pana capata o consistenta ferma si lucioasa (aprox.5-6 minute la viteza maxima a mixerului) treptat incorporati zaharul pudra si esenta de vanilie.
Preincalziti cuptorul la 80 de grade.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt intindeti amestecul de bezea.
Asezati tava in cuptor, pastrand temperatura scazuta, timp de 70 de minute.
Lasati bezeaua sa se raceasca in cuptor.
Nu deschideti cuptorul minim o ora.
Pregatiti crema amestecand mascarpone, sucul se mandarine, zahar brun si scortisoara.
Intindeti crema peste stratul de bezea racita.
Decorati cu scortisoara, felii de mandarine si coacaze proaspete.