Pavlova cu mandarine

AutorDeMancare
DificultateIntermediar

Un desert delicios, elegant si care ii va impresiona pe toti cei dragi.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare2 ore 20 minuteTimp total2 ore 30 minute

Ingrediente:

 7 Albusuri
 7 tbsp Zahar pudra
 1 tsp Esenta de vanilie
 250 ml Mascarpone
 50 ml Suc mandarine
 1 tsp Scortisoara
 5 tbsp Zahar brun
 2 Mandarine
 100 gr Coacaze rosii

Mod de preparare:

1

Bateti albusurile spuma, pana capata o consistenta ferma si lucioasa (aprox.5-6 minute la viteza maxima a mixerului) treptat incorporati zaharul pudra si esenta de vanilie.

2

Preincalziti cuptorul la 80 de grade.

3

Pe o tava tapetata cu hartie de copt intindeti amestecul de bezea.

4

Asezati tava in cuptor, pastrand temperatura scazuta, timp de 70 de minute.

5

Lasati bezeaua sa se raceasca in cuptor.

Nu deschideti cuptorul minim o ora.

6

Pregatiti crema amestecand mascarpone, sucul se mandarine, zahar brun si scortisoara.

7

Intindeti crema peste stratul de bezea racita.

8

Decorati cu scortisoara, felii de mandarine si coacaze proaspete.

Ingrediente

 7 Albusuri
 7 tbsp Zahar pudra
 1 tsp Esenta de vanilie
 250 ml Mascarpone
 50 ml Suc mandarine
 1 tsp Scortisoara
 5 tbsp Zahar brun
 2 Mandarine
 100 gr Coacaze rosii

Indicații

1

Bateti albusurile spuma, pana capata o consistenta ferma si lucioasa (aprox.5-6 minute la viteza maxima a mixerului) treptat incorporati zaharul pudra si esenta de vanilie.

2

Preincalziti cuptorul la 80 de grade.

3

Pe o tava tapetata cu hartie de copt intindeti amestecul de bezea.

4

Asezati tava in cuptor, pastrand temperatura scazuta, timp de 70 de minute.

5

Lasati bezeaua sa se raceasca in cuptor.

Nu deschideti cuptorul minim o ora.

6

Pregatiti crema amestecand mascarpone, sucul se mandarine, zahar brun si scortisoara.

7

Intindeti crema peste stratul de bezea racita.

8

Decorati cu scortisoara, felii de mandarine si coacaze proaspete.

Pavlova cu mandarine