Pavlova

Autorcucina.delanona
DificultateIntermediar

Un desert ușor și delicat.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare2 oreTimp total2 ore 30 minute

Ingrediente:

 5 albușuri
 3 amidon
 1 tbsp oțet
 2 gr sare
 350 gr zahăr pudră
 250 gr mascarpone
 70 ml frișcă lichidă
 500 gr căpșuni

Mod de preparare:

1

Se mixează albușurile și praful de sare.

2

Se adaugă oțetul și se mixează în continuare până când albușurile se transformă într-o spumă tare.

3

Treptat se încorporează 250 gr zahăr pudră.

4

Se adaugă amidonul și se mai mixează aproximativ 2 min.

5

Se obține o spumă tare care se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sub forma unui cerc cu un diametru de aproximativ 22 cm. În mijloc se face o mică adâncitură.

6

Spuma se coace în cuptorul preîncălzit la 100 grade pentru 90 min. După ce s-a copt bezeaua, aceasta se lasă să se răcească complet în cuptor.

7

Frișca se mixează cu restul de zahăr. Ulterior se adaugă si mascarponele.

8

Peste bezea se adaugă crema și fructele.

Ingrediente

 5 albușuri
 3 amidon
 1 tbsp oțet
 2 gr sare
 350 gr zahăr pudră
 250 gr mascarpone
 70 ml frișcă lichidă
 500 gr căpșuni

Indicații

1

Se mixează albușurile și praful de sare.

2

Se adaugă oțetul și se mixează în continuare până când albușurile se transformă într-o spumă tare.

3

Treptat se încorporează 250 gr zahăr pudră.

4

Se adaugă amidonul și se mai mixează aproximativ 2 min.

5

Se obține o spumă tare care se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sub forma unui cerc cu un diametru de aproximativ 22 cm. În mijloc se face o mică adâncitură.

6

Spuma se coace în cuptorul preîncălzit la 100 grade pentru 90 min. După ce s-a copt bezeaua, aceasta se lasă să se răcească complet în cuptor.

7

Frișca se mixează cu restul de zahăr. Ulterior se adaugă si mascarponele.

8

Peste bezea se adaugă crema și fructele.

Pavlova