Un desert ușor și delicat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixează albușurile și praful de sare.
Se adaugă oțetul și se mixează în continuare până când albușurile se transformă într-o spumă tare.
Treptat se încorporează 250 gr zahăr pudră.
Se adaugă amidonul și se mai mixează aproximativ 2 min.
Se obține o spumă tare care se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sub forma unui cerc cu un diametru de aproximativ 22 cm. În mijloc se face o mică adâncitură.
Spuma se coace în cuptorul preîncălzit la 100 grade pentru 90 min. După ce s-a copt bezeaua, aceasta se lasă să se răcească complet în cuptor.
Frișca se mixează cu restul de zahăr. Ulterior se adaugă si mascarponele.
Peste bezea se adaugă crema și fructele.
Ingrediente
Indicații
Se mixează albușurile și praful de sare.
Se adaugă oțetul și se mixează în continuare până când albușurile se transformă într-o spumă tare.
Treptat se încorporează 250 gr zahăr pudră.
Se adaugă amidonul și se mai mixează aproximativ 2 min.
Se obține o spumă tare care se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sub forma unui cerc cu un diametru de aproximativ 22 cm. În mijloc se face o mică adâncitură.
Spuma se coace în cuptorul preîncălzit la 100 grade pentru 90 min. După ce s-a copt bezeaua, aceasta se lasă să se răcească complet în cuptor.
Frișca se mixează cu restul de zahăr. Ulterior se adaugă si mascarponele.
Peste bezea se adaugă crema și fructele.